Seventh-day Adventist® Church

Joensuun adventtiseurakunta Elävää yhteyttä etsimässä

Menu

Jeesus sanoi: "Jos kerran te pahat ihmiset osaatte antaa lapsillenne kaikenlaista hyvää, niin tottakai teidän Isänne paljon ennemmin antaa taivaastaan Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä pyytävät." Luuk.11:13. Anokaamme siis. Rukouksessa on voimaa. Rukoilemme rukousmajakka -illoissamme sinun ja rukousaiheidesi puolestasi. Rukousketjun jäsenille rukouspyynnöt menevät sähköpostin kautta. Näin jaamme huolesi kanssasi. Jumalalla on vastaus - ja Hän toimii ajallaan ja tavallaan, joka on lopulta parhain.

Rukouspyynnön kirjoittaminen ei edellytä sinua jättämään yhteystietojasi. Lomakkeen alareunassa voit valita, miten haluat rukousaiheesi julkaistavan. Vaikka harvoin puutumme rukousaiheiden sisältöön, pidätämme oikeuden muotoilla kotisivulla julkaistavien rukousaiheiden sisältöä. Jumalan siunausta sinulle! Rukouksemme seuraavat sinua.

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoilllen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristukseessa Jeesuksessa." Fil.4:6,7.

tai Peruuta