KUUNNELTAVAA

Joensuussa äänitettyjä saarnoja voit kuunnella täältä.


Äänitettyjä saarnoja voit kuunnella äl.

Audiokirjoja

  Tie Kristuksen luo
 
Tämä kirja on yksi luetuimmista hengellisistä hartauskirjoista. Se on ollut merkittävässä määrin ohjaamassa monia Kristuksen luo ympäri maailmaa. Voit kuunnella kirjan äl.

  Aikakausien Toivo
 
 
Tämä kirja esittää Jeesuksen Kristuksen kaikkien kansojen toivona, joka voi tyydyttää jokaisen ihmisen kaipuun. Voit kuunnella kirjan äl. 

  Suuri Taistelu
 
 
Elämme muuttuvassa maailmassa, olemme taistelun keskellä. Tämä kirja avaa Jumalan kansan kokemuksia halki vuosisatojen ja piirtää tulevaisuuden suuntaviivoja Jumalan pelastussuunnitelmassa ihmiskunnan lunastukseksi.   Voit kuunnella kirjan äl.

  Kun Pyhä Henki tulee
 
 
Jeesus lähetti opetuslastensa voimaksi Pyhän Hengen. Hänen läsnäolonsa voi täyttää tänäkin päivänä ihmisen voimallaan ja rakkaudellaan.  Voit kuunnella kirjan äl.   

Kursseja

  Raamattu avautuu
Voit kuunnella Audiopankin sivuilla myös Raamattu avautuu kurssiin pohjautuvan sarjan, jonka ensimmäisessä osassa Media7 Raamattuopiston vastaava opinnonohjaaja Hannele Amberla ja pastori Aimo Helminen kysyvät perustavaa laatua olevan kysymyksen: Miksi kristinusko? Miten se poikkeaa muista uskonnoista? Voit kuunnella sen ältä.